Zásady ochrany osobních údajů

Než vyplníte a odešlete formulář, seznamte se s obsahem této stránky.

Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Autodílna Matýska s.r.o., se sídlem Poděbradova 676, Modřice 664 42. IČO:05050979, je zapsáná v živnostenském rejstříku Brno (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • adresa

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem zhotovení případné objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@automatyska.cz.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Případní další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Na webu www.automatyska.cz probíhá sběr osobních údajů jak přímo od subjektu (vyplníte formulář), tak automaticky. Všem případům se nyní budeme věnovat podrobně. Dozvíte se o právních důvodech zpracování, účelu zpracování i o možnostech, jakými dosáhnete na svá práva.

Není-li to výslovně uvedeno, www.automatyska.cz nasbírané osobní údaje nepředává dalším příjemcům ani správcům.

 

Osobní údaje získané od subjektu

Součástí každého formuláře je odkaz na tuto informační stránku.

Kontaktní formulář

Na stránkách www.automatyska.cz je standardní kontaktní formulář. Slouží osobám, které mají zájem o služby nebo informace od firmy Autodílna Matýska s.r.o..

Povinná pole pro odeslání formuláře: e-mailová adresa a zpráva.

Osobní údaje: e-mailová adresa, jméno, společnost, telefon, adresa

Získání osobního údaje: od subjektu

Zákonnost: souhlas subjektu

Účel: k zhotovení případné objednávky

Po dobu: 3 let

Informace o zpracování: Osobní údaje jsou zpracovávány jako kontaktní informace. Pro konkrétní informace o zpracování a žádost o uplatnění dalších práv nás kontaktujte na info@automatyska.cz.

 

Zabezpečení osobních údajů

Pro přenos dat se využívá výhradně zabezpečené webové stránky, s protokoly HTTPS. Data jsou ukládána na webhosting, nikoliv na lokálních počítačích. Webhosting službu zajišťují certifikovaný partner.

 

Ukládání dat na počítač uživatele

V některých případech webová stránka ukládá data na počítač uživatele, a při opětovné návštěvě tato data může číst a měnit. Jedná se o tzv. cookies. Cookies mohou být základní (systémová) nutná pro provoz webu, ale také cookie třetích stran. Více o cookie zde.

 

Osobní údaje získané automaticky

Webové stránky www.automatyska.cz automaticky zpracovávají a ukládají údaje o návštěvě stránky. Automatické údaje jsou sbírány třemi hlavními metodami: vlastní logy www serveru, analytika Google. Mezi automaticky sbírané údaje patří identifikátory času, doby strávené na stránce, anonymizované IP adresy, údaj o operačním systému a prohlížeči, vypočítané geolokační informace. Tyto údaje neumožňují přímo identifikovat osobu, ale umožňují ve většině případů identifikovat počítač, ze kterého bylo na webovou stránku přistupováno, takto získané informace slouží k vyhodnocení provozu webu a pro optimalizaci svých činností.

 

Údaje pro reklamní systémy

www.automatyska.cz nepoužívá žádný způsob agregace dat určený pro reklamní systémy, ani pro vlastní účely, ani pro účely třetích stran.

Zavolejte nám

Tel.: 547 243 410 / Mob.: 602 737 595

Napište nám

info@automatyska.cz

Otevírací doba

Po – Pá: 8:00 - 17:00